voordelig wijn kopen

Horeca leverancier

De Wijnwereld is gespecialiseerd in huis/schenkwijnen voor de horeca in alle sectoren. Onze collectie bestaat uit wijnen uit het lage, midden en hoge segment. Mede daardoor kunnen we wijnen leveren aan horecabedrijven in het breedste zin van het woord! Daarnaast helpen wij u graag een commerciële maar vooral ook exclusieve wijnkaart voor u samen te stellen.

In die selectie zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Met een uitgebreid proefpanel selecteren wij onze wijnen. Prijs/kwaliteit verhouding is voor ons tijdens het proeven een heel belangrijk criterium. Een goede wijn kopen is niet zo moeilijk maar een goede wijn voor een redelijke prijs is een heel ander verhaal. Dat maakt onze wijnen ook zo interessant voor de horeca.

Spoedlevering

De Wijnwereld staat 24 uur per dag klaar voor de horeca. Indien een bedrijf onverwachts door de wijnvoorraad dreigt heen te gaan komt De Wijnwereld de wijn direct bezorgen!

groothandel wijn

Wijnkaart ontwerp

De Wijnwereld denkt mee over uw wijnkaart. Wanneer u van wijnkaart wisselt of er veranderingen doorgevoerd worden zullen wij meedenken over de te selecteren wijnen voor op de wijnkaart. Hierbij houden wij altijd rekening met de gewenste marge voor de horecaondernemer. Ook kunt u het maken van uw wijnkaart volledig aan ons uitbesteden.

Wijnproeverij voor uw gasten.
Als afnemer van De Wijnwereld bieden wij u tegen gereduceerde prijs een volledig verzorgde wijnproeverij aan voor uw gasten. Onder deskundige uitleg van één van onze wijnconsulenten zullen uw gasten op de hoogte worden gebracht van alle facetten hetgeen wijn met zich meebrengt.

Geïnteresseerd in het kopen van onze heerlijke wijnen voor uw Horecabedrijf?

Informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen met uw gegevens naar info@wijnwereldnederland.nl dan nemen wij snel contact met u op.

Onze kwaliteiten

Advies op maat

Samen met u kijken we naar uw wensen. Aan de hand van uw voorkeuren zullen we wijnen doorproeven en zo de beste selectie wijnen samenstellen voor uw bedrijf.

Glaswerk, wijnvaten en meer...

Bent u op zoek naar passende materialen om de verkoop van uw wijnen te stimuleren? Wij denken graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wijn-spijs combinaties

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooie wijnkaart voor uw bedrijf. Passend bij de uitstraling en natuurlijk bij de gerechten op de kaart.

7 dagen per week bereikbaar

Wij onderscheiden ons van overige drankenhandels doordat we 7 dagen voor u klaar staan en zo nodig kunnen leveren in een zeer persoonlijke benadering.

De Wijnwereld als jullie leverancier

Op zoek naar een wijnleverancier voor jullie horecabedrijf? We maken graag kennis!